• Obnovljeno
Originalna oprema br. 15-Upravljačka ploča za grijanje i klimatizaciju s prekidačem za zaštitu stražnjeg stakla prikladna je za br.

Originalna oprema br. 15-Upravljačka ploča za grijanje i klimatizaciju s prekidačem za zaštitu stražnjeg stakla prikladna je za br.

Rating 
HRK 113.98

Na skladištu
U skladištu.

Upravljačke ploče klima uređaja ili upravljačke glave pretvaraju korisničke naredbe u mehaničke, vakuumske ili električne signale za upravljanje ventilatorom puhala i vratima za miješanje, način rada i recirkulaciju. Neki sustavi s automatskim funkcijama imaju ugrađeni ili daljinski instalirani računalni modul koji kontrolira ulaze upravljačke glave i temperaturu u kabini i kanalima, podešavajući brzinu ventilatora i položaj vrata kako bi se održala željena temperatura u kabini. Ova originalna hardverska Upravljačka ploča preporučena je zamjena za originalne komponente vašeg automobila i izrađena je posebno za vaš automobil, pružajući iste performanse, trajnost i vijek trajanja koje biste očekivali od vašeg automobila. Dodatne značajke upravljačke ploče klima uređaja Boja : Srebrna. Odaberite odgovarajuće modele : 2007.2011., 2008-2009. komercijalna šasija, 2010. profesionalna šasija i još mnogo toga - dodajte svoj automobil u naš dodatak za podudaranje kako biste provjerili.

Osnovne karakteristike

Najbolje ponude