• Obnovljeno
590 - stražnja kamera za pomoć pri parkiranju za određene modele u donjem dijelu prikladna je za odabir: 2007. -., 2007. -.

590 - stražnja kamera za pomoć pri parkiranju za određene modele u donjem dijelu prikladna je za odabir: 2007. -., 2007. -.

Rating 
HRK 3.33

Na skladištu
U skladištu.

Ova kamera za pomoć pri parkiranju odgovara veličini i funkciji kamere originalne opreme. Širokokutna leća visoke rezolucije pruža izvrsnu vidljivost, a zaštitni premaz elektronike osigurava pouzdanost u teškim uvjetima. S više od 80.000 proizvoda koje podržava tim tehnoloških inženjera i stručnjaka sa sjedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, tvrtka A. C. je najbolji izbor za automobilske profesionalce, dvorišne mehaničare i one koji žele učiniti sve sami diljem Sjeverne Amerike. Savršena zamjena - ova kamera za pomoć pri parkiranju izravno zamjenjuje oštećenu ili neispravnu kameru originalne opreme za pouzdan popravak. Čvrsta konstrukcija-ova kamera za pomoć pri parkiranju ima visokokvalitetni širokokutni objektiv za oštru razlučivost i dodatnu zaštitu elektronike za pouzdanost u teškim uvjetima. Izravna instalacija-ova parkirna kamera spojena je na ožičenje vozila pomoću tvorničkog priključka. Provjera kvalitete - ova kamera za pomoć pri parkiranju testirana je na ugradnju, u automobilu i u slanom spreju kako bi se osiguralo kvalitetno prianjanje i trajnost. Provjerite odgovara li ovaj dio Vašem vozilu, unesite godinu, marku, model i konfiguraciju u alat za instalaciju na ovoj stranici. Odaberite odgovarajuće modele : 2007-2008, 2007-2008 i drugi-Dodajte svoj automobil u naš dodatak za podudaranje kako biste provjerili.

Osnovne karakteristike

Najbolje ponude